Formularul 230

Donează

Posibilități de donație

Transfer bancar    

RO72BTRLRONCRT0309701901

Persoane fizice       prin click.. formularul 230

Persoane juridice   prin formularul 177


Pentru ce donez

Donațiile către organizații de caritate sau organizații nonprofit nu sunt tranzacții comerciale. Sunt conexiuni interumane. Există numeroase organizații nonprofit care luptă pentru cauze diferite.

Donația ta finanțează concertele și producțiile noastre pe tot parcursul anului .

Nu este nevoie să te sacrifici peste limita resurselor tale, poți face bine cu orice resurse. 

Ajutorul tau, va finanța cel mai îndrăzneț proiect al nostru. Înființarea orchestrei de cameră Home of Strings, formată din tineri cu vârsta cuprinsă între 18-25 de ani.,, Noi ne ținem artiștii în țară'' este proiectul care va începe din anul 2022, pe termen lung.

De ce este atât de profund și cu satisfacții mari pentru dumneavoastră acest ajutor prin donații?

Am analizat atent și vă arătăm câteva motive pentru a dona:

Sentimentul de a te simți bine, prin valorile personale ale eticii și moralității. A avea puterea de a îmbunătăți viața altora este, pentru mulți oameni, un privilegiu și unul care vine cu propriul simț al obligației. Acționarea pe baza acestor valori personale inspiră și pe cei apropiați și dragi dumneavoastră, să ofere donații unor cauze importante din punctul lor de vedere. Dăruirea creează o legătură, o comunitate, ajutând la consolidarea relațiilor printr-un obiectiv comun și strângând mai mulți bani decât prin donații individuale. Donația nu înseamnă doar lucruri materiale ci și timpul tău.

Creează mai mult sens vieții tale

Când donezi bani pentru Ong-uri, creezi oportunități de a întâlni oameni noi care cred în aceleași cauze care te inspiră. Acest lucru face ca viața de zi cu zi să aibe mai mult sens. Mai ales când ești blocat într-o rutină, fie personală sau profesionala, acest simplu act de a dona, poate să-ți revigoreze viața.

Vreau sa fi sigur că fiecare mic ajutor contribuie la cele mai mari rezultate

Nu trebuie să donezi de 10.000 de dolari pentru a produce  o diferență în viața cuiva. 

Sondaj

Dan Barna, candidatul USR la alegerile prezidențiale a scris pe Facebook în data de 19 octombrie 2019 că:

"În ultimii 30 de ani am avut 20 miniștri ai Educației. Aproape un ministru anual, fiecare cu idei noi și o viziune proprie despre cum să arate sistemul de educație."

https://www.factual.ro/declaratii/dan-barna-despre-numarul-de-ministri-ai-educatiei/

La ministerul culturii s-au perindat 6 miniștri doar în 2 ani. 2012-2014.

,,La Opera Română din București , Trei foști directori din cadrul Operei Naționale București au fost condamnați luni de Tribunalul București la închisoare cu executare, pentru săvârșirea unor fapte de corupție'', informează Agerpres.

https://www.libertatea.ro/stiri/fosti-directori-ai-operei-nationale-bucuresti-condamnati-la-inchisoare-2860871

,,Din anul 2015 şi până acum, ar fi al nouălea interimar numit la ONB, instituţia care beneficiază de cea mai mare subvenţie publică din toată cultura instituţionalizată românească: cca 16 milioane € pentru anul 2020. Adică dublu faţă de Festivalul Enescu, ca să avem o comparaţie. În acelaşi interval de timp, guvernele României au schimbat 11 miniştri ai culturii''.


https://adevarul.ro/cultura/arte/salvati-opera-bucuresti-stop-1_604f1ca05163ec4271e8cc79/index.html

Efectele acestor schimbări le simțim zi de zi, fie că vrem să conștientizăm acest lucru. fie că ne facem că nu ne pasă.

În mai puțin de doi ani, din ianuarie 2017 până în noiembrie 2018, s-au rotit pe la cele 26 de ministere pe care le are Guvernul nu mai puțin de 70 de miniștri, iar pe la Palatul Victoria, trei premieri.


© 2021 Voicu Mirela București
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți